Aan boord van de ferry

De grote oversteek van het vaste land naar Engeland kun je maken door aan boord te stappen van een ferry, ook wel een veerboot of veerpont genoemd. Een ferry naar Engeland is vaak een enorm schip met als hoofdfunctie “ het vervoeren van passagiers van A naar B”, maar zo`n boot heeft nog veel meer te bieden. Er zijn verschillende verbindingen van Nederland naar Engeland, dus ook verschillende ferries waar uit u kunt kiezen. Maar wat is er aan boord van een ferry te doen?

De volgende faciliteiten kunt u tegenkomen aan boord van een ferry richting Engeland: Winkels om lekker te winkelen tijdens de reis. Bars en restaurants om gezellig te eten en te drinken. Een bioscoop om de tijd te drukken door een filmpje te pakken. Natuurlijk hebt u ook de mogelijkheid om even bij te komen in een luxe slaaphut of –stoel. Aan boord van een ferry is het vaak ook mogelijk om gebruik te maken van een snelle internetverbinding. En als u wel een extra zakcentje kunt gebruiken voor uw verblijf in Engeland is een bezoekje aan het casino zeker de moeite waard.

Zoals u leest is er een ruime keuze aan entertainment en luxe voorzieningen, maar of al deze genoemde voorzieningen aan boord zijn ligt aan de maatschappij waarmee u de oversteek maakt. Dus voordat u een ferry kiest dient u de boten goed met elkaar te vergelijken zodat uw reis naar Engeland volledig naar wens is.