DFDS Seaways Ferries

DFDS Seaways is de grootste ferry maatschappij van Noord-Europa met routes in Scandinavië, De Noordzee, Het Kanaal en de Ierse zee.

Ijmuiden – Newcastle Ferry

Op de Noordzee route tussen Ijmuiden en Newcastle biedt DFDS dagelijks ferry overtochten aan naar Engeland / Schotland met de King Seaways en de M.S. Princess of Norway.

Beide ferries zijn van alle gemakken voorzien en bieden een ruim scala aan entertainment waaronder een casino, nachtclubs, winkels en diverse bars en restaurants. Aan accommodatie ontbreekt het ook niet, er is een ruime keuze aan hutten die ieder budget passen.

  • De ferry naar Engeland vertrekt iedere dag om 17:30 vanuit Ijmuiden en vanuit Newcastle vertrekt de ferry om 17:00 om u in ongeveer 15 uur naar de plaats van bestemming te brengen.

DFDS Seways heeft op deze route vaak leuke aanbiedingen en kunt u ook een Minicruise of korte stedentrip boeken waarbij u de accommodatie direct boekt met de ferry naar Engeland.

Duinkerken – Dover Ferry

Naast de Ijmuiden – Newcastle route biedt DFDS ook 12 dagelijkse afvaarten vanuit het Franse Duinkerken aan naar het Engelse Dover. Op deze route varen vier moderne schepen welke u in ongeveer 2,5 uur naar Engeland brengen.

  • Aan boord van de ferries kunt u winkelen en eten in de diverse restaurants en is er WIFI aanwezig zodat er naar hartelust gesurft kan worden op het internet tijdens de ferry overtocht.
  • De DFDS Ferries op het Engelse Kanaal zijn van alle gemakken voorzien en staan bekend om de geweldige service en aantrekkelijke prijzen welke beginnen vanaf 26 euro voor een enkele overtocht met auto en 4 passagiers.
  • Natuurlijk kunt u ook de ferry routes naar Engeland combineren wanneer u door Engeland reist en bijvoorbeeld eerst de ferry naar Newcastle en dan via de Dover Duinkerken ferry weer terug vaart. Het is in dit soort situaties ook aan te raden om te boeken bij een partij die meerdere

Norfolkline nu DFDS Seaways

oud norfolk lineDe Norfolkline is een voormalige rederij die actief was op de Noordzee. Daarnaast onderhield Norfolkline tevens veerdiensten op Het Kanaal (de route Duinkerken-Dover). Nu is deze rederij en deze verbinding onderdeel geworden van DFDS Seaways.

Meer info: DFDS Seaways