Ferry naar Harwich

Bekijk hier alle acties voor de route naar Harwich

Met meerdere vaarten en boten per dag is het tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld om eens op een andere manier naar Engeland te gaan dan met het vliegtuig. De ferry is een zeer aantrekkelijke manier om van Hoek van Holland naar Harwich te komen. Stena Line is een maatschappij met twee vaarten per dag, u kunt zelf kiezen voor een dag- of nachtvaart. Het voordeel van de nachtvaart is dat u geen tijd verliest met reizen omdat u het merendeel van de reis gewoon slaapt, iets wat u thuis ook gewoon zou doen. Daarnaast is er op de ferry naar Harwich voldoende vertier en vermaak om rustig een aantal uurtjes mee door te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een casino, meerdere bars en restaurants met soms zelfs de bekende fastfood ketens aan boord, een bioscoop, winkeltjes waar u taxfree kunt shoppen, enz… Een ferry is echt vele malen gezelliger dan het vliegtuig en met nog als grote voordeel dat u de auto gewoon kunt meenemen.

Wanneer u de auto aan boord heeft meegenomen kunt u bij aankomst in Harwich zelf bepalen hoe u naar Londen gaat rijden, wanneer u geen auto bij u heeft kunt u met het openbaar vervoer richting de stad reizen, dit is allemaal zeer goed geregeld en bij de meeste ferry maatschappijen zit de prijs van Harwich naar hartje Londen bij de prijs inbegrepen. Helemaal niks meer om u druk over te hoeven maken en uitsluitend te genieten van uw heerlijke break.

De meest eenvoudige manier om tickets te boeken is via het internet, hier kunt u ook kortingen en promo’s zien die op dat moment geldig zijn.

Welke maatschappij?
Wanneer u op internet gaat zoeken naar welke maatschappij er van Hoek van Holland naar Harwich vaart komt u uit bij Stena Line. Alle overige ferry maatschappijen hebben andere routes in het programma en kunnen u dus niet van Hoek van Holland naar Harwich brengen. In ongeveer 8 uur tijd brengt Stena Line u met één van de twee luxe boten richting Engeland.

Wat te doen bij aankomst?
Wanneer u in Harwich bent aangekomen is het een beetje aan u wat nu te doen. Veel mensen nemen de boot om vervolgens met het openbaar vervoer richting het centrum van Londen te reizen, dit kunt u tevens door Stena Line laten verzorgen. Een andere groep mensen heeft de auto meegenomen en ziet Harwich als beginpunt van de vakantie. Het is een prima uitvalsbasis voor enkele dagen of misschien zelfs wel als begin- en eindpunt van een mooie rondreis door Engeland. Harwich zelf is ook een prachtige stad Met ongeveer 20.000 inwoners heeft het stadje vooral veel historische bezienswaardigheden en een leuk haventje. Op het moment dat er veerboten in de haven aankomen is het een enorme drukte!

Een overtochtje met de ferry van Hoek van Holland naar Harwich is dus absoluut een leuke, afwisselende en relatief goedkope manier van reizen en zeker aan te raden!