Hond overleden aan boord ferry

Tijdens een ferry overtocht is een hong genaamd Merlin is overleden tijdens een ferry overtocht tussen Calais en Dover.

Tijdens de ongeveer 4,5 uur durende overtocht moest de hond samen met twee andere honden in de auto blijven terwijl buiten de temperatuur opliep tot wel 30 Graden, bij terugkeer naar de auto vondt de eigenaresse de inmiddels overleden hond welke bezweken was aan de extreme hitte in de auto.

Inmiddels zijn enkele mensen in Groot Brittanie een petitie gestart waarin gevraagd wordt aan ferry maatschappijen om honden op het passagiersdek toe te laten tijdens ferry overtochten.

P&O Ferries betreurt het incident maar geeft aan volgens de regels gehandeld te hebben, volgens de regels moeten huisdieren tijdens een overtocht in de auto blijven.

Neemt u huisdieren mee tijdens een overtocht naar Engeland? Geef dit dan altijd aan tijdens het boeken van de ferry, zorg ervoor dat uw auto op een koele locatie geparkeerd wordt, laat water in de auto achter en zorg dat de ramen gedeeltelijk geopend zijn voor ventilatie.

Tijdens langere ferry overtochten is het soms wel mogelijk om de honden tijdens de overtocht op het autodek uit te laten, over deze mogelijkheden kunt u informeren bij de ferry maatschappij.

Ferry ideale optie voor mooi Engeland

Met dank aan een gezonde basis concurrentie is de prijs voor een ferry naar Engeland een redelijke prijs. Het is niet zo dat u eerst uw portemonnee binnenstebuiten hoeft te keren. Nee, het is gewoon betaalbaar voor de meeste mensen. Daarnaast zijn er verschillende vergelijkingssites op het internet en is er voldoende informatie te vinden over de overvaart. Op deze manier kunt u op uw favoriete boot de Noordzee oversteken en naar Engeland gaan. Eenmaal aangekomen in Engeland kunt u per auto of lopend direct een van de aankomststeden intrekken. Er is een hoop te zien in Engeland en hier moet u eigenlijk wel een keer geweest zijn om het allemaal te zien.

Read More

Voordelen van reizen per ferry

Reizen met de ferry leek grofweg 50 jaar geleden een marteling. Ferry’s werden vooral als transportmiddel gebruikt door minder solvabele reizigers die toch het mooie Engeland wouden ontdekken. Het reizen per ferry was ook allesbehalve comfortabel: veel boten waren anno 1950 nog niet aangepast aan de plotse mogelijke weerschommelingen boven de Noordzee. De dag van vandaag is reizen per boot echter compleet veranderd. Read More

Aan boord van de ferry

De grote oversteek van het vaste land naar Engeland kun je maken door aan boord te stappen van een ferry, ook wel een veerboot of veerpont genoemd. Een ferry naar Engeland is vaak een enorm schip met als hoofdfunctie “ het vervoeren van passagiers van A naar B”, maar zo`n boot heeft nog veel meer te bieden. Er zijn verschillende verbindingen van Nederland naar Engeland, dus ook verschillende ferries waar uit u kunt kiezen. Maar wat is er aan boord van een ferry te doen? Read More

De Attracties van Londen

Must see attracties in Londen
Must see attracties in Londen zijn er genoeg. Behalve dat Londen de hoofdstad is van Engeland, is het ook een wereldstad met een rijke geschiedenis. Zo is de stad bijvoorbeeld vaak gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig is Londen echter een hippe stad met veel attracties, waarbij u moet denken aan rode dubbeldekkers, pubs, de Big Ben, de Tower Bridge en het London Eye. Read More

Ferry naar Harwich

Bekijk hier alle acties voor de route naar Harwich

Met meerdere vaarten en boten per dag is het tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld om eens op een andere manier naar Engeland te gaan dan met het vliegtuig. De ferry is een zeer aantrekkelijke manier om van Hoek van Holland naar Harwich te komen. Stena Line is een maatschappij met twee vaarten per dag, u kunt zelf kiezen voor een dag- of nachtvaart. Het voordeel van de nachtvaart is dat u geen tijd verliest met reizen omdat u het merendeel van de reis gewoon slaapt, iets wat u thuis ook gewoon zou doen. Read More