Ferry boeken

Klik hier het actuele vaarschema en alle aanbiedingen voor deze route>

Norfolkline staat bekend om de ferry route tussen Duinkerken en Dover en vanwege de geweldige service en de vaste lage prijzen. In 2010 is Norfolkline overgenomen door DFDS Seaways wat betekend dat Norfolkline nu DFDS Ferries heet en het interieur aangepast is naar de DFDS Seaways standaard.

De route tussen Duinkerken en Dover brengt u in ongeveer 2,5uur naar Dover en prijzen voor deze ferry overtocht naar Engeland beginnen al vanaf 25 euro voor een enkele reis in een auto met vier personen.

Per dag zijn er 12 afvaarten naar Duinkerken en over het algemeen kunt u gemakkelijk met een volgende afvaart mee mocht u een afvaart missen, het is wel raadzaam dit op tijd door te geven zodat hier bij de planning van de ferry rekening mee gehouden kan worden.

Op de ferry route opereren 4 moderne ferry schepen welke voorzien zijn van diverse bars, restaurants, winkels en andere faciliteiten waarmee u zich tijdens de overtocht kunt vermaken.

Duinkerken is zeer goed aan te rijden vanuit Nederland en ligt zelfs dichterbij de haven van Calais wat een half uurtje rijden scheelt.

Hier vindt u nog een aantal tips om een goedkope afvaart te boeken tussen Duinkerken en Dover:

– Boek online en bespaar de extra kosten van een ferry boeken via het call center.

– Boek op tijd, hoe eerder u boekt, hoe goedkoper de overtocht is.

– Probeer drukke afvaarten zoals vrijdag en zondagavond te vermijden, normaal gesproken zijn afvaarten gedurende de dag of nacht goedkoper dan vroeg in de ochtend of laat op de middag.

– Probeer niet tijdens schoolvakanties etc te reizen, ferry overtochten zijn dan een stuk duurder en er is minder plaats aan boord.