Per Ferry naar Hull

Met de Ferry naar Engeland.  Dagelijks worden er ferrytochten verzorgd van Nederland naar Engeland. P&O Ferries is een van de aanbieders die jou vanuit Rotterdam naar het idyllische Hull vervoert. Je vertrekt ‘s avonds en zal vermaakt worden met animatieshows.
Tijdens de ferrytocht vervelen doe je je in ieder geval niet.  Al vanaf E69 -, p.p. kun je genieten van deze trip naar Hull.

Kingston Upon Hill, oftewel Hull, is de stad waar je voor het eerst voet aan land zet. Gelegen op de noordoever van de rivier ” de Humber ” en aan beide zijden van de rivier ” de Hull ” heeft deze oude havenstad heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot een toeristisch trekpleister van Engeland.

Je proeft de sfeer van Hull direct, het idyllische spat er vanaf.  Door de grote toeristenstroom heeft Hull je veel te bieden. Denk hierbij eens aan het enorme zeeaquarium The Deep, of ga eens langs in de oude havenbuurt Princess Quay Shopping. Hier vindt je honderden kleine winkeltjes en boetieken. Een absolute aanrader. Door de gratis toegang tot musea in Hull, is het zeker de moeite waard om eens hier een kijkje te nemen.

‘S avonds keer je terug aan boord, waar je zal worden ontvangen voor een avond vol entertainment en culinaire hoogstandjes. Tijdens deze avond is er een gevarieerd programma van artiesten en nog veel meer.. De volgende morgen vertrek je richting de plaats van herkomst, Rotterdam.  Niet alleen P&O maar ook DirectFerries en Stenaline bieden jou de mogelijkheid om per ferry naar Hull af te reizen.