Ferry naar Engeland met P&O

P&O Rotterdam – Zeebrugge

P&O Ferries is een van de bekendste ferry maatschappijen die op Engeland vaart met routes tussen Rotterdam en Zeebrugge naar het Engelse Hull wat gesitueerd is in het noordelijke deel van Engeland, vlakbij Schotland en waar u in 11 uur heen vaart.

Bekijk hier alle aanbiedingen van P&O Ferries

P&O Ferries Calais – Dover

Daarnaast opereert P&O ook nog een ferry route op het Kanaal van Calais naar Dover en welke u in 1,5 uur naar Engeland brengt en een interessant alternatief is voor mensen die niet te lang aan boord van een ferry willen spenderen of op zoek zijn naar een goedkoper alternatief om in Engeland te komen.

Aan boord van de schepen zijn verschillende faciliteiten zoals bars, restaurants, bioscopen en winkels met leuke aanbiedingen.

Op de ferries op de Rotterdam/Zeebrugge-Hull route zijn er ook hutten die geboekt kunnen worden of een luxe stoel zodat er tijdens de overtocht uitgerust kan worden.

P&O Ferries heeft vaak speciale aanbiedingen op beide routes waardoor u al voor 29 euro van Calais naar Dover kunt varen of vanaf maar 69 euro de ferry overtocht naar Hull kunt maken.

Met P&O Ferries naar Engeland en Ierland

Naast een ferry naar Engeland kunt u bij P&O ook ferries boeken tussen Engeland en Ierland, wat een interessant alternatief kan zijn wanneer u op vakantie naar Ierland wilt.

Wanneer u van plan bent Schotland te bezoeken is de ferry route naar Hull ook interessant aangezien Hull maar op een paar uur rijden van Edinbrugh ligt.

Wilt u de vakantie doorbrengen in het meer zuidelijke deel van Engeland dan is de ferry route naar Calais de beste keuze.

De goedkoopste manier om met P&O per ferry naar Engeland te reizen is door gebruik te maken van de speciale aanbiedingen die u hier op de website vindt.

Op zoek naar een korte trip naar Engeland? P&O biedt minicruises aan waarbij u twee dagen aan boord van de luxe ferry naar Hull doorbrengt en 1 dag kunt shoppen in Hull of de prachtige plaats York. De kosten van deze minicruise beginnen vanaf 69 euro per persoon.