Reizen in stijl met Stena Line Ferries naar Engeland

Wilt u naar Engeland reizen, maar weet u nog niet hoe door de vele mogelijkheden die er zijn? Kies dan nu voor reizen per ferry. Reizen per ferry is een aangename manier van reizen, die ook nog eens niet duur is. Heeft u de keuze gemaakt per ferry te reizen, dan rest er nog de keuze met welke maatschappij dit te doen. Er is een groot aanbod, maar door voor Stena Line te kiezen maakt u zeker geen verkeerde keuze. Nee, als u reist met Stena Line, dan kiest u goed.

Reiscomfort
Maar waarom zou u voor deze maatschappij kiezen? Om te beginnen, omdat Stena Line prettige reistijden heeft. Stena Line brengt u gedurende één nacht van Hoek van Holland naar Harwich. U zult zich dus niet een hele dag hoeven vervelen aan boord van de ferry, want een deel van de overtocht kunt u slapen.

Van alle gemakken voorzien
Slapen, dat doet u in uw persoonlijke hut. Boekt u bijvoorbeeld met twee personen een eenvoudige, goedkope tweepersoonshut, dan krijgt u een boel: Een eigen kamer met twee bedden en een aparte badkamer. Deze ruimtes zijn ook nog eens van alle gemakken voorzien. Op uw kamer kunt u tot rust komen, of juist uw energiepeil nog wat ophogen voordat u aan uw inspannende vakantie begint. Wat zeg ik? Uw vakantie is eigenlijk al begonnen!

Een avontuur opzich
Uw vakantie is namelijk begonnen zodra u aan boord stapt bij Stena Line. Aan boord is al zoveel te doen. U kunt er plaatsnemen in één van de restaurants om een hapje te eten of gaan zitten in een bar om lekker wat te drinken. Verschillende plaatsen zijn ingericht voor de kinderen die zich aan boord dan ook prima zullen vermaken. Aan boord kan gewinkeld worden, van de zon worden genoten (of van de sterren) op het dek en zo zijn er nog vele andere ‘bezienswaardigheden’ aan boord bij de schepen van Stena Line.

Een uitstekende maatschappij
Als ik alles zo optel, kom ik tot een prachtig slot. Wat kan ik nu nog meer zeggen over deze maatschappij, die snel en efficiënt reist, zorgt voor veel vermaak en een uitstekend comfort biedt? Juist, niets! Reizen per ferry met Stena Line is dé manier om uw vakantie in Engeland te beginnen, en te eindigen. Heeft u al geboekt?