Stena Line

De Zweedse ferry maatschappij Stena Line Ferries heeft een uitgrebreid netwerk van ferry routes in Scandinavië, de Ierse Zee maar ook de Noordzee waar het een ferry naar Engeland heeft die vaart tussen Hoek van Holland en Harwich.

Stena Line Ferries

Tussen Nederland en Engeland vaart Stena Line met twee zeer moderne ferry's welke in 2010 gebouwd zijn en plaats bieden aan maar liefst 1200 passagiers en 230 auto's. Aan boord van de ferry naar Engeland is er een ruime keuze aan entertainment mogelijkheden zoals bars, restaurants en winkels. Slapen aan boord kan natuurlijk ook, hutten of slaapstoelen kunnen online geboekt worden en zijn beschikbaar in iedere prijsklasse.

  • Zin in een filmpje of een luxe massage? De Stena Line ferry's hebben een bioscoop met de laatste nieuwe films en beschikken over massagestoelen waar u een heerlijke massage kunt krijgen.
  • Kunt u niet zonder internet? Aan boord van beide ferry's is er gratis WIFI zodat u altijd online kunt zijn.

Stena Line Ferry naar Engeland

Bent u op zoek naar dat beetje extra luxe tijdens de ferry naar Engeland? Boek dan een upgrade in de Stena Line plus lounge voor 16 euro en verblijf in deze exclusieve lounge tijdens de overtocht en geniet van gratis drinken, eten en een rustige ruimte die alleen toegankelijk is voor Plus lounge members.

Dagelijks zijn er twee afvaarten tussen Hoek van Holland en het Engelse Harwich, eentje om 12:30 en een om 18:45. De overtocht naar Engeland duurt tussen de 5,5 en 8 uur, afhankelijk van de vertrektijd van de afvaart.

Prijzen voor de ferry overtocht naar Engeland beginnen bij 69 euro voor een enkele reis, Stena Line heeft vaak speciale aanbiedingen, zo kan de caravan gratis mee worden genomen op diverse dagafvaarten en zijn er vaak leuke aanbiedingen waarbij u de ferry overtocht direct kunt boeken met accommodatie in Engeland.

Direct naar: Stena Line